Effektek / Gitár effektek / BOSS / Multieffektek

BOSS basszusgitár multieffekt GT-1B

BOSS basszusgitár multieffekt GT-1B

71 900 Ft

Csúcsminőségű BOSS hanggenerátor, kifejezetten basszusgitárra optimalizálva
Professzionális erősítők és effektek egy könnyű és kompakt kispedálba építve
Minden szükséges eszköz a kívánt basszus hangzás egyszerű beállításához
Fejlett MDP effektek a zenei kifejezés teljes kibontakoztatásához
Modern formavilág, lekerekített élekkel, amely biztonságos szállítást biztosít gitártokban is
Easy Select és Easy Edit funkciók a patch-ek gyors kiválasztásához és beállításához
7 óra folyamatos használat négy AA méretű elemmel
Vezérlő kapcsoló és expression pedál, valamint lábkapcsoló/expression pedál aljzat és USB csatlakozó
Ingyenesen letölthető profi patch-ek és szerkesztő szoftver a BOSS Tone Central-on keresztül (2017 szeptembertől)
Csúcsminőségű eszközök a basszushang megformálásához
A BOSS legfejlettebb, basszusra optimalizált hanggenerátorával a GT-1B mindent lehetőséget magába foglal az első osztályú hangzáshoz. Előerősítők széles skálája áll rendelkezésre az alap basszusgitár hang kialakításához, köztük a GT-10B-től átvett, megújult kedvenceket és két vadonatúj modellt. A prémium minőségű MDP effektek (pl. Limiter és Distortion) a legfejlettebb BOSS technológiákat használják a hangszer eredeti karakterének és játékérzetének megőrzéséhez, szabad utat engedve ezáltal a zenei kifejezésnek. A grafikus EQ, T-Wah és más nélkülözhetetlen effektek mellett Harmonist, Bass Synth, Defretter és más hatékony effektek is rendelkezésre állnak. Továbbá egy sor beépített Mod, Delay és Reverb effekt is használható, valamint egy Looper is rendelkezésedre áll a jammeléshez és a zenei ötletek azonnali kibontakoztatásához.

Mobil erőmű
A GT-1B a koncertező basszusgitárosok számára készült. A meglepően könnyű súlynak és kompakt kialakításnak köszönhetően gond nélkül szállítható és szűkös körülmények között is elfér a színpadon. A modern, lekerekített formavilágnak köszönhetően a GT-B egyszerűen becsúsztatható egy gitártok oldalzsebébe és attól sem kell tartani, hogy szállítás közben megkarcolja a hangszert. A hálózati adapter vagy elemes tápellátás minden szituációban rugalmasságot nyújt, így mindenhová magaddal viheted kedvenc basszus hangzásaidat.
Egyszerű hangszín készítés
A GT-1B jól áttekinthető kezelőfelületén keresztül még a kezdő multi-effekt felhasználók számára is egyszerű a hangszínek létrehozása vagy különböző hangszín paraméterek finombeállítása. Dedikált gombok állnak rendelkezésre az effekt kategóriák azonnali eléréséhez, melyeket azután három panel potméterrel lehet beállítani. A gombok on/off kapcsolóként is funkcionálnak státusz indikátorokkal ellátva, hogy egy szempillantás alatt látható legyen az éppen kiválasztott effekt kategória. Az Easy Select és Easy Edit funkciók még egyszerűbbé teszik saját patch-ek létrehozás, így a kezdők és profik egyaránt néhány tekeréssel érhetnek el kifinomult multi-effekt hangzásokat.

BOSS Tone Central és BOSS Tone Studio
A BOSS Tone Central-ban ingyenesen letölthető patch-ek széles palettáját találod a GT-1B pedálhoz. Az itt megtalálható patch-eket profi basszusgitárosok készítették, melyek azonnal készek a használatra, vagy jó kiindulási pontot nyújthatnak saját hangszínek létrehozásához. Az ingyenes BOSS Tone Studio egy teljes értékű Editor/Librarian szoftver a GT-1B multi-effekthez, továbbá integrált elérést biztosít a BOSS Tone Central összes patch gyűjteményéhez.

Profi vezérlés helytakarékos kivitelben
A GT-1B három lábkapcsolójával választhatjuk ki a patch-eket, érhetjük el a hangolót, vezérelhetjük a looper-t vagy más funkciókat egy minimalizált kezelőfelületen keresztül. A dedikált CTL1 kapcsolóra szabadon címezhetsz olyan funkciókat, mint a Tap Tempo vagy effekt ki/bekapcsolás, miközben az expression pedál és lábkapcsoló a hangerő, wah és más effekt paraméterek vezérlésére használható. Ha további vezérlésre van szükség, külön aljzat használható két külső lábkapcsoló vagy egy expression pedál csatlakoztatásához. A GT-1B USB aljzatán keresztül a BOSS Tone Central és BOSS Tone Studio elérése mellett felvételeket is készíthetsz, vagy átformálhatod a hangzást egy DAW szoftverrel.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...