Effektek / Gitár effektek / BOSS / Multieffektek

BOSS multieffekt GT-1

BOSS multieffekt GT-1

65 900 Ft

Csúcskategóriás BOSS hanggenerátor egy lábbal vezérelhető, könnyű, kompakt készülékben
Modern formavilág, amely megkönnyíti a biztonságos szállítást a gitártokban
Easy Select és Easy Edit funkciók a patch-ek gyors kiválasztásához és beállításához
7 óra folyamatos működés 4db AA elemmel
Beépített vezérlő kapcsoló és Expression pedál, valamint egy lábkapcsoló/Expression és egy USB aljzat
Ingyenesen letölthető profi patch-ek a BOSS Tone Central-ból

Kivételes hangzás

A csúcskategóriás GT hanggenerátornak köszönhetően, a GT-1 hangminősége és hangszín létrehozási képességei messze meghaladják az átlagos, kompakt multi-effekteket. Az OD-1 Overdrive és más hasonló klasszikus BOSS effektektől az MDP technológián alapuló modern effektekig, most mindent egy készülékbe sűrítettek. Mindezek mellet a COSM erősítő hangzások óriási tárháza is elérhető, beleértve a legendás Vintage hangzásokat és az ideális gitárhanghoz és játékérzethez optimalizált saját BOSS hangzásokat is. Az Acoustic Simulator, Guitar Simulator és más speciális effekt még tovább szélesítik a hangzásbeli lehetőségeket, a beépített Looper pedig hasznos társ a gyakorláshoz és számos lehetőséget tartogat az élő előadásokhoz is.

Egyszerű hordozhatóság

A GT-1 kifejezetten utazó zenészek számára készült. A könnyű súly és kompakt kialakítás mellet, továbbra is megmaradt a BOSS névvel összeforrt strapabíró konstrukció. A modern, lekerekített formavilágnak köszönhetően, a GT-1 egyszerűen becsúsztatható a gitártok oldalzsebébe és attól sem kell tartani, hogy utazás közben megkarcolja a hangszert. Az adapteres vagy elemes tápellátás rugalmas használatot biztosít az utcazenéléshez vagy színpadi előadásokhoz egyaránt.

Egyszerű patch kiválasztás és hangszínkészítés

A GT-1 esetében egyszerűen válogathatunk a fantasztikus gyári hangzások között az adott zenei stílushoz, de ugyan ilyen egyszerűen hozhatunk létre saját hangzásokat is. A kezdők számára azonnal garantált a remek hangzás, a tapasztaltabb gitárosok pedig gyorsan és intuitív módon állíthatnak be saját soundá-okat. Az Easy Select funkció lehetővé teszi a patch-ek kiválasztását műfaj, torzítás vagy effekt típus szerint, miközben az Easy Edit funkcióval minimális idő ráfordítással állítható be a tökéletes torzítás, moduláció és visszhang. A dedikált panel gombokkal gyorsan kapcsolhatjuk ki/be az effekt csoportokat és gyorsan érhetünk el paramétereket a finombeállításokhoz.

BOSS Tone Central és BOSS Tone Studio

A BOSS Tone Central-on keresztül ingyenesen tölthetünk le patch gyűjteményeket a GT-1-hez a legkülönbözőbb zenei stílusokban. Az itt megtalálható patch-ek profi gitárosoktól származnak, azonnal készek a használatra vagy jó kiindulási pontot nyújthatnak a saját hangszínek létrehozásához. Az ingyenes BOSS Tone Studio egy teljes értékű Editor/Librarian szoftver a GT-1 multi-effekthez, továbbá integrált elérést biztosít a BOSS Tone Central összes patch gyűjteményéhez.

Maximális vezérelhetőség, minimalizált kezelőfelület

A GT-1 három lábkapcsolójával választhatjuk ki a patch-eket, érhetjük el a hangolót, vezérelhetjük a looper-t vagy más funkciókat egy minimalizált kezelőfelületen keresztül. A dedikált CTL1 kapcsolóra tetszőlegesen címezhetünk olyan funkciókat, mint például a Tap Tempo vagy effekt ki/bekapcsolás, miközben az Expression pedál és lábkapcsoló a hangerő, wah és más effekt paraméterek vezérlésére használható. Ha további vezérlésre van szükség, külön aljzat áll rendelkezésre két külső lábkapcsoló vagy egy Expression pedál csatlakoztatásához. A GT-1 USB aljzatán keresztül a BOSS Tone Central és BOSS Tone Studio elérése mellett felvételeket is készíthetünk, vagy átformálhatjuk a hangzást egy DAW szoftverrel.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...