Effektek / Gitár effektek / BOSS / Multieffektek

BOSS multieffekt GT-100

BOSS multieffekt GT-100

134 900 Ft

Tovább fejlesztett COSM erősítők, melyek modellezik a vintage erősítők hangját és eddig soha nem hallott hangzásokat hoznak létre
Dupla LCD kijelző az egyszerű, intuitív kezelhetőség érdekében, ahol minden paraméter közvetlenül elérhető
Megújult EZ TONE funkció, ahol egy grafikus koordináta rendszer segítségével hozhatunk létre új Patch-eket; az AMP és OD/DS CUSTOMIZE segítségével egyszerűen kreálhatók saját hangzások
Új fejlesztésű ACCEL pedál, mellyel több paramétert vezérelhetünk egy időben

Hátlap

Mega multi-effekt új generációs erősítő modellezéssel
Megérkezett a rég várt GT-10 utód! Ismerd meg az új csúcskategóriás BOSS effektet, a GT-100-at, melynek új generációs erősítő modellezése képes a vintage erősítők hangjának újra teremtésére, vagy akár jövőbe mutató, új COSM hangzások létrehozására egyaránt. A felhasználói interfész jelentős újításokon ment keresztül az egyedülálló dupla LCD kijelzőkkel, valamint az AMP CUSTOMIZE és OD/DS CUSTOMIZE funkciókkal kibővített EZ TONE tulajdonsággal. A GT-100 egy elnyűhetetlen, turné-biztos házban elhelyezett igazi erőmű processzor, hangzásban a klasszikustól a futurisztikusig.

Továbbfejlesztett COSM erősítő: A vintage-en túl
Az új generációs COSM processzorával a GT-100 a hangzásbeli képességek és a kifejezőkészség új területére kalauzolja a felhasználót. A vintage erősítők hangzásának és viselkedésének aprólékos modellezésével a GT-100 nem csupán a klasszikus erősítők "klónozásában" tűnik ki, hanem új utakat nyit meg a kísérletezni vágyók számára. Az AMP CUSTOMIZE funkcióval a klasszikus erősítők valóságon túlmutató mutációi is létrehozhatók. Készíts teljesen új hangzásokat!

Egyszerű és intuitív felhasználói interfész
A GT-100 egyedi dupla-LCD kijelzője és a nyolc szabályzóból álló felhasználói interfész gyors hozzáférést és intuitív vezérlést biztosít. Nincs szükség menük közötti navigálásra, minden funkció azonnal elérhető. A hangszínkészítés funkciói is jelentősen megújultak. AZ összes Patch, erősítő és overdrive/distortion hangzás akár nulláról elkészíthető és/vagy saját szájízre szabható egy jól átlátható grafikus felületen keresztül (TONE GRID).

Új hangzásbeli lehetőségek az ACCEL pedállal
Az ACCEL pedálnak köszönhetően egy teljesen újfajta kifejezőeszközhöz jutunk, ami lehetővé teszi több paraméter egyszerre történő vezérlését, beleértve az olyan időben-változó effekteket is, mint a FEEDBACKER, S-BEND, TWIST, stb. Kísérletezhetünk a paraméterek kreatív kombinálásával, és az értékek egy pedállal valósidőben változtathatók.

Új A/B csatorna megosztó funkció
Egy másik fontos új tulajdonság a GT-100-ban az A/B Csatorna megosztás. Mindkét csatornához különböző effekteket és erősítőket rendelhetünk, valamint a jelet nem csupán a dinamikával kapcsolhatjuk, hanem frekvencia alapján is, hogy mindegyik csatorna a saját effektjeit és erősítőit hajtsa meg. A hangzásbeli lehetőségek tartománya szélesebb és szélsőségesebb lett. Lágy, hosszú lecsengésű sound-ot alakíthatunk ki a közép-magas tartományra a szólókhoz és ütős, gyorsan induló hangzást a mélyebb tartományra a kísérethez.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...