Effektek / Gitár effektek / BOSS / Multieffektek

BOSS multieffekt kapcsoló MS-3

BOSS multieffekt kapcsoló MS-3

153 900 Ft

Hatékony integrált megoldás egy kompakt, profi pedalboard létrehozásához
Korlátok nélküli hangszín készítés 6 egyszerre használható belső pedál effekttel és audió loop-okkal 3 külső pedál csatlakoztatásához
112 beépített effekt típus gitárhoz és basszusgitárhoz, beleértve Delay, Reverb, Mod/Pitch, Overdrive, Distortion és más effekteket
Jól áttekinthető kezelőfelület a patch-ek egyszerű létrehozásához
Háttér megvilágítású LCD kijelző, szerkesztő potméterek és panel LED-ek a loop-ok és effektek on/off állapotának ellenőrzéséhez
Vezérlő címzés, wave pedál és más funkciók a valósidejű zenei kifejezéshez
Csatlakozók erősítő csatorna váltáshoz, effektek vezérléséhez és más feladatokra
MIDI kimenet MIDI-s effektek vezérléséhez
Beépített hangoló, zajcsökkentő és Global EQ
USB csatlakozó a patch létrehozáshoz az ingyenes MS-3 Editor/Librarian szoftverrel

Pont olyan sokoldalú, mint amire szükséged van

Az MS-3 egy rendkívül sokoldalú kapcsoló, amely teljes szabadságot nyújt bármilyen egyszerű vagy komplex effekt rendszer kialakításához. Használható általános célú egységként három effekt pedál hangjának kombinálásához, vagy funkcionálhat központi egységként is bármilyen hibrid összeállításhoz, ahol MIDI készülékek vezérlése vagy erősítő csatornák váltása is szóba kerül. De működtethető önálló effekt processzorként is, ha könnyen szállítható profi készülékre van szükség az utazáshoz vagy más helyzetekben. Kezdők számára pedig az MS-3 egy szilárd alapot biztosít, ami a későbbiekben bővíthető.

Három loop, három tetszőleges effekthez

Az MS-3 audió loop-okkal három különböző effekt csatlakoztatható a rendszerhez. A kedvenc Drive és Booster pedálokon mellett, gyakorlatilag bármilyen más effekt is beköthetünk a rendszerbe. A kispedálok csatlakoztatása után a loop-okat függetlenül lehet ki/bekapcsolni és tetszőlegesen kombinálni az MS-3 beépített effektjeivel.

Világklasszis BOSS effekt hanggenerátor

A három külső loop mellett az MS-3 rendelkezik 112 beépített effekt típussal is. Ezek hat, egyszerre is elérhető kategóriába vannak rendezve: FX1, FX2, Mod1, Mod2, Delay és Reverb. Az FX1 és FX2 különböző effekt típusokat tárol, köztük Overdrive, Distortion, Compressor, Pitch Shifter, Slow Gear effekteket és sok mást. A Mod1 és Mod2 kategóriához tartoznak a híres BOSS Chorus és Vibrato effektek, valamint a Tremolo, Flanger, Phaser stb. Az összes effekt fantasztikus gitárhangzást garantál, de számos kifejezetten basszusgitárra optimalizált effekt is helyet kapott a készülékben.

Nagyfokú kreativitás és kicsi dobozban

Az MS-3 a BOSS több évtizedes fejlesztői tudását és tapasztalatát sűríti magába a multi-effektek terén és ebből adódóan a lehető leghatékonyabb megoldást kínálja az inspiráló hangzások azonnali létrehozásához. A háttér megvilágítású LCD kijelző tisztán mutatja a patch/bank számokat és a paramétereket, a gyorsan kezelhető potméterek megkönnyítik a szerkesztést, a státusz indikátorokkal pedig nyomon követhető használat közben az összes loop és effekt pillanatnyi állapota. A 200 patch hely elegendő memóriát biztosít effektek és vezérlés beállítások tárolásához és azonnali behívásához.

Teljes körű lábvezérlés

A MS-3 masszív lábkapcsolóival egyszerűen működtethető a teljes rendszer. Memory módban a lábkapcsolók patch-ek és bankok kiválasztását teszik lehetővé, Manual módban pedig a loop-ok váltását vagy effektek ki/bekapcsolását biztosítják, ráadásul több effekt paraméter is vezérelhető egy időben, ha a zene úgy kívánja. A Manual mód címzései elmenthetők a Patch-ekbe, ami dinamikus saját beállítások tárolását teszi lehetővé a különböző dalokhoz és stílusokhoz.

Nélkülözhetetlen profi megoldások

Az alaptulajdonságokon kívül az MS-3 rengeteg lehetőséget kínál a kibővített vezérléshez. Csatlakoztatható egy külső lábkapcsoló a tempó megadásához, effektek ki/bekapcsolásához és paraméter beállításokhoz, valamint egy Expression pedál a hangerő, Wah, Pitch Shift vezérléshez. Külön kimeneti aljzatok állnak rendelkezésre erősítő csatornák váltásához és külső effektek vezérléséhez. Mindezek mellett egy MIDI csatlakozó is található a készüléken a tempó, PC és CC információk kiküldéséhez MIDI-s pedálokra, függetlenül attól, hogy ezek a loop-okba vannak bekötve vagy sem. Továbbá az MS-3 két audió kimenete beállítható a teljes sztereó működésre vagy minden patch monóban is kiküldhető, ami hatalmas rugalmasságot jelent két erősítő használatakor.

USB és távszerkesztés

Az MS-3 USB-n keresztül csatlakoztatható a Mac vagy Wibdows számítógépre telepített MS-3 Editor/Librarian szoftverhez, amely ingyenesen tölthető le. Ez többek között lehetővé teszi az effektek szerkesztését, vezérlő paraméterek kijelölését és tempó beállításokat a számítógép monitoron megjelenő grafikus kezelőfelületen keresztül. Továbbá az egyes patch-ek mentése, betöltése is elvégezhető, valamint ezek Live Set-ekbe rendezése is lehetséges a fellépésekhez.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...