Billentyűsök / Digitális zongorák / Korg

Korg digitális zongora LP380 BK

Korg digitális zongora LP380 BK

249 900 Ft

Elérhető színek fekete, rózsafa, fehér.

Fobb jellemzok
Keskeny és stílusos megjelenés
Telt, dinamikus zongora hangszín, mely élvezetessé teszi a játékot
Nagyteljesítményu erosíto egység, hogy a hangero elegedo legyen
RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) billentyuzet
Minimalizált burkolat, méret és súly
Három pedálos kialakítás, Half-Damper pedál kezelés

Stílusos megjelenés
Az LP-380 egy digitális zongora, melyet úgy terveztek, hogy mindenféle berendezési tárgyhoz, belso dekorációhoz illeszkedjen. Csupán 26 cm mély, ez elég vékony ahhoz, hogy bárhol elférjen. A fából készült zongorafedél lezárt állapotban is elegáns megjelenésu. Gondoljon arra, hogy a fedél a kényes billentyuzet mechanika védelmére is szolgál, ezért óvatosan hajtsa le. A keskeny és stílusos megjelenés egyben megfelelo stabilitást is garantál. Az RH3 billentyuzet, a három pedál, és nagy átméroju hangszórók biztosítják a kiváló zongora hangot és a valódi zongorákhoz hasonló játékélményt. Mivel a hangszer kétféle színben készül, kiválaszthatja, hogy a fekete vagy a fehér szín illik jobban a szoba hangulatához.

Telt, dinamikus zongora hangszín, mely élvezetessé teszi a játékot
Annak érdekében, hogy a hangszer a leheto legpontosabban reprodukálja az akusztikus zongorát, a játék dinamikájától függoen négy zongora hangminta valamelyike szólal meg. Akár finoman billent, akár eros Crescendo-kat szólaltat meg, a hangszer élethuen reagál a játékra. Különösen igaz ez a Classic Piano és a Grand Piano hangszínekre, melyek az akusztikus zongora pedáljának lenyomásakor jelentkezo rezonanciákat is élethuen modellezik, és ez a tökéletes hangzás még kellemesebbé, még élvezetesebbé teszi a játékot.

Autentikus Vintage elektromos zongora hangszínek
A Korg különösen nagy hangsúlyt fektetett az elektromos zongora hangszínekre. A hangzás nem csak a billentyu lenyomásakor létrejövo tiszta hangot tartalmazza, hanem azokat a finom mellékhangokat is, melyek a billentyu felengedésekor keletkeznek. Összesen hat féle hangszín közül lehet választani, ezek közül néhányat korábban a 60-as és 70-es évek pop zenéjében használtak, más hangszínek pedig a Soul zenében közkedveltek.

30 kiváló minoségu hangszín
A zongora és elektromos zongora hangokkal együtt a hangszerben összesen harminc kiváló minoségu hangzás található. A Layer Mode-nak köszönhetoen egyszerre két hangszín szólalhat meg, a Partner Mode pedig bal és jobb területre osztja fel a billentyuzetet, így ugyanabban a hangmagasság tartományban egyidoben ketten is játszhatnak. A két zenész számára két fejhallgató kimenet áll rendelkezésre, így együtt hallgathatják az LP-380 hangját. A kilenc különbözo temperálás közül választva a történelmi zenemuvek autentikus eloadására is lehetoség nyílik.

Három effekt
A hangszerben három effekt található: az egyikkel beállítható a hang fénye, a Reverb egy koncert terem természetes térhatását (zengését) szimulálja, a Chorus pedig teresebbé teszi a hangzást.

Nagyteljesítményu erosíto és hangszóró egység, hogy a hangero elegedo legyen
Az erosíto (2 x 22 W) teljesítménye a maga nemében egyedülálló, kiválóan alkalmas a gazdag zongora hangzás megszólaltatására, zengo mélyeket, szikrázó magasakat, és gyönyöru rezonanciát produkál. A dobozban két nagy átméroju, 10 cm-es hangszóró van elhelyezve, amelyeknek köszönhetoen a legmélyebb hangok is hallhatók lesznek. A hangszórók billentyuzet alatti elhelyezkedése olyan érzést kelt, mintha a hang az egész zongorát beborítaná, így még életszerubb lesz a hangzás.

Real Weighted Hammer Action 3 billentyuzet - kiváló játékérzet
A valódi kalapácsmechanikás (RH3) billentyuzeten olyan érzés játszani, mint egy nagyzongorán, a mélyebb regiszterekben nehezebb a billentés, mely a magasabb regiszterek felé haladva egyre könnyebbé válik. Az ismétlodo billentyuleütésekre adott rövid reakció idonek köszönhetoen játék közben még a gyors részek is tökéletesen reprodukálhatók. A Key Touch Control funkció lehetové teszi, hogy játéktechnikájától függoen három dinamikaszint közül választhasson, és ezáltal személyre szabhassa a hangszer billentyuzetét.

Csökkentett méret és súly
A könnyebb szállítás, mozgatás érdekében a korábbi modellhez (LP-350) képest az LP-380 csupán körülbelül 5.0 kg, így az áthelyezés szó szerint nem okoz nehézséget és az összeszerése is biztonságosabb.

LINE OUT kimeneti csatlakozó
A LINE OUT csatlakozó (sztereó mini-jack) aljzaton keresztül a hangszert külso erosítorendszerhez vagy felvevo eszközhöz csatlakoztathatja.

Metronóm
A belso metronóm lehetové teszi az ütemezés, a tempó, és a hangero beállítását. A hangsúlyos leütések megszólaltatásához csengo hangot is használhat.

Kiváló pedál használat
Az LP-380 az általánosan elterjedt koncert nagyzongora pedálokkal rendelkezik, támogatja a Half-Damper, a Damper és a Soft pedálok használatát. A rögzített pedálok tökéletes helyzete egy valódi zongora játékélményét adja.

MIDI lehetoségek
Az LP-380 egy MIDI-s hangszer, ennek a szabványnak köszönhetoen lehetoség nyílik a hangszer és egy számítógép között Performance adatok forgalmazására. A MIDI segítségével a csatlakoztatott hangszerek vezérelhetik egymást, így az LP-380 akár 16 szólamú Multi-Timbral hangmodulként is használható.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...