Billentyűsök / Digitális zongorák / Korg

Korg digitális zongora SV1-88 BK

Korg digitális zongora SV1-88 BK

629 900 Ft

88 billentyus változat.

Az új SV-1 Black a népszeru színpadi zongora matt fekete színu változata - az új festés még elegánsabb, letisztultabb megjelenést kölcsönöz a Stage Vintage Piano-nak.

Az SV-1 Vintage színpadi zongora ígéretes kompromisszum az elektro-mechanikus, tranzisztoros, szalagos, analóg és más digitális billentyus hangszerek egyesítésében. A Korg RX (Real eXperience) technológiájának felhasználásával részletgazdag, hiteles, dinamikus hangszínek kerültek az SV-1-be. A korabeli effektpedálokat, erosítoket és hangfalakat, stúdiótechnológiákat felhasználva lesz tökéletes az SV-1 hangzása.
Az SV-1-en élmény játszani. Az RH3-as (Real Weighted Hammer Action) billentyuzet tökéletesen modellezi az akusztikus zongora billentését.

Az SV-1-en nincsenek fölösleges kijelzok, gombok, minden teljesen egyértelmu és logikus.

A legjobb az egészben, hogy az SV-1 annyira igénytelen, kézenfekvo, egyszeru hangszer, mint vintage hangszerek, amelyeket utánoz. A burkolat kivitele (az opcionális króm állvány) egyértelmuen meghatározza az SV-1 megjelenését; retro elegancia.

A hangszínek:
36 hangszín található az SV-1-ben, elektromos zongorák, akusztikus zongorák, orgonák, vonósok, és szinti hangok. Minden hangszín kategória az a legjellegzetesebb klasszikus hangszínnel kezdodik, majd a többi hasonló sound következik. Néhány igazán ritka régi hangszer hangszíne is fellelheto az SV-1-ben. Az elektromos zongorák egy hét dinamikai tartományban megszólaló tine verzióval kezdodnek, majd a klasszikus reed, és a vintage analóg electra (az összes amerikai gyártó), és két különbözo Japán, a 80-as évek közepét idézo digitális klasszikussal fejezodik be.
Az akusztikus zongorák három szintu sztereo verziói átfogják a német és a japán nagyzongora modelleket, pianínó hangszíneket, mono zongorákat, a 70'-es 80'-as évek japán elektroakusztikus modelljeit, valamint néhány kevert hangszínt. Az orgona csoport három variációt tartalmaz a klasszikus tonewheel modellbol, plusz a híres angol és olasz kombó orgonák hangszíneit, valamint az elso ismert amerikai csöves orgonát.
Négy különbözo egyeülálló Clavi hangszín következik a pengetos mechanikás gyártók közül. Valósághu szalagos alapú és analóg vonós; kórus; vastag analóg szinti hangszín és hihetetlenül sokrétu palettája a hangszíneknek.
Minden hangszínnél alapveto a key-off, damper és kalapács zaj, valamint a különbözo dinamikai tartomány. A zongora hangszíneknél a test rezonancia is benne van a mintában az RX technológiának köszönhetoen. Egy háromdimenziós hangzást idézo elektro-mechanikus legenda újjáéled a kezünk alatt az SV-1 segítségével.

Vintage effektek és erosíto modellek
Az SV-1 kiváló hangminoségét tovább fokozza a hat elkülönített lépésben történo jelfeldolgozás, az összes Bypass-ba kapcsolható.
EQUALIZER (mély, közép és magas)
Valós ideju EQ kontrollerek az elülso panelen.
PRE FX (Compression, Boost, U-Vibe, Chorus/Vibrato, Tremolo, Wah)
Néhány Pre effekt (eszköz) a vintage hangzás eléréséhez. Klasszikus effekt modellek, a legendás Korg gitár effektek tervezoitol. Sweep pedál funkció ( Korg EXP-2 vagy XVP-10) a funky Wah hangzáshoz.
AMP MODEL (Erosíto modellezés, hangfal szimuláció és zajcsökkentés)
Számos erosíto, és hangfal modell áll rendelkezésre. A Korg egyedi Valve Reactor (csöves) áramköre olyan meleg hangzást eredményez, mire csak egy csöves erosíto képes.
MODULÁCIÓS EFFEKTEK (Chorus 1&2, Phaser 1&2, Flanger és Rotary)
Néhány a legendás pedál effektek közül.
REVERB/DELAY (Room, Plate, Hall, Spring, Tape Echo és Stereo Delay)
Négy különbözo zengeto típus, klasszikus szalagos echo, digitális delay- tap tempo gomb.

LIMITER
Az utolsó lépés, hogy egyensúlyban tartsuk a jelszinteket - az editor szoftver segítségével szerkesztheto a számítógépen.

Áttekintheto, egyszeru kezelofelület
A kezelofelület rendkívül egyszeru, áttekintheto. Nincs bonyolult menürendszer, a frontpanelen lévo gombokkal, potméterekkel gyorsan és egyszeruen állítható. A FAVORITE bankba a saját beállításokat eltárolhatjuk.

Billentyuzet, hangolás
Az SV-1-ben a Korg legfejlettebb kalapácsmechanikás billentyuzete (RH3) található, 73 és 88 billentyus változatban. A FUNCTION gomb segítségével különbözo billentési érzékenységeket állíthatunk be-egyenletes, nagyzongora nyújtott, elektromos zongora nyújtott, pianínó, két egyedileg programozható.
Transzponálható, hangolható.

Retro stílus
Merész, ívesen lekerekített burkolat. Metál piros (a 73 billentyus változat) vagy grafit szürke (a 88 billentyus változat) ház. Opcionális krómozott állvány.

Csatlakozók
Egy profi billentyus hangszer nem képzelheto el profi kimenetek nélkül. A szokásos ki- és bemeneteken kívül az SV-1-nek van egy szimmetrikus XLR kimenete is (nincs szükség DI-boxra, valamint USB MIDI portja is.
< Editor szoftver>
Az egyszeru, felhasználó kezelofelület mellet is szükség lehet a részletesebb, összetettebb beállításokra. A grafikus szerkeszto szoftver segítségével szerkeszthetjük az összetettebb paramétereket a számítógépen.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...