Erősítők / Basszusgitár erősítők / Roland

Roland basszusgitár kombó CB-20XL Bass

Roland basszusgitár kombó CB-20XL Bass

87 900 Ft

Termékjellemzők
Ultra-kompakt 20-wattos basszuserősítő, egyedi-tervezésű 8-inches hangszóróval
Hat COSM erősítő modell beépítve
Hétféle effekt, köztük egy új DRIVE és POLY OCTAVE
POWER SQUEEZER funkció, hogy alacsony hangerőn is telt hangzást érhessünk el; ez kiváló például társasházban otthoni gyakorláshoz
Háromsávos EQ
Beépített basszus hangoló

Kezelőfelület

XL-es teljesítmény basszistáknak!
Éppúgy, mint ahogy a CUBE gitárerősítő család XL-es frissítést kapott, itt az ideje, hogy a CUBE BASS sorozat is elérje az XL minősítést. Az új CUBE XL BASS erősítők a CUBE tradíciókhoz híven megtartják hordozhatóságukat, azonban számos előnyhöz jutnak az új generációs XL frissítéseknek köszönhetően. Ezek az új erősítők az FFP és COSM technológiáknak köszönhetően igazán ütősen szólnak. Az FFP a Roland egyik vezető technológiája, melynek köszönhetően mindegyik összetevő – erősítő, láda és hangszóró – maximális hatásfokon képes működni, így kis mérete ellenére is elképesztő hangerőt képes produkálni.
A család legkisebb tagja a CUBE-20XL BASS, 20 wattos teljesítményű, 8-inches custom hangszóróval rendelkezik, hat darab COSM erősítő modellt, valamint profi effekteket (Reverb, Delay, Chorus, Solo, Poly Octave, Compression és Overdrive), 3-sávos EQ-t és egy Power Squeezer funkciót is tartalmaz, mely utóbbi kis hangerőn is dinamikus megszólalást biztosít.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...