Erősítők / Basszusgitár erősítők / Roland

Roland basszusgitár kombó Micro Cube Bass RX

Roland basszusgitár kombó Micro Cube Bass RX

84 900 Ft

Egy új recept a hangzásra, teljesítményre és hordozhatóságra

Itt az új MICRO CUBE - kicsi, hangos, aranyos, és sztereó! Ez a kis erősítő átütő hangerejű, kis mérete ellenére. Szinte hihetetlen, milyen minőségben szól a sztereó végerősítőkön keresztül a 4 speciális hangszóró.

Új fejlesztésű hangszóró
A MICRO CUBE RX sorozatban használt csúcstechnológiájú hangszórókat egyedileg ezekhez az erősítőkhöz tervezték és építették, az eredmény: erőteljes, tiszta hangzás.

Sztereó végerősítők
A két speciális tervezésű végerősítővel és négy hangszóróval felszerelt RX erősítők olyan testes, sztereó hangzást produkálnak, hogy azt ránézésre el sem hinnénk. A sztereó rendszernek köszönhetően az erősítőnek a kombó méreteit meghazudtoló mély hangjai vannak.

Elemről is működik
Mindkét új MICRO CUBE RX erősítő képes elemről is és hálózati adapterről is működni (az AC-adapter tartozék). A MICRO CUBE BASS RX az első elemről is működő basszusgitár erősítő. Most már a basszus gitárosoknak is lehet egy dögös, elemről is működő, hordozható erősítője!

COSM erősítő modellek és digitális effektek
A gitárosok és basszisták tudják, hogy a Roland és a BOSS effektekben - mint a világ egyik legjobb effektjeiben -, igazán meg lehet bízni. A új MICRO CUBE RX modellekben is ezt a fejlesztést, a világ egyik csúcstechnológiáját alkalmazták. Az RX-sorozat nyolc beépített COSM erősítő modellezést tartalmaz, hat digitális effektet, háromsávos EQ-t és kromatikus hangolót.

Féktelen sztereó effektek
A MICRO CUBE RX sorozat beépített sztereó effektjei a Roland cég több évtizedes, piacvezető kutatásának és fejlesztésének eredményeit dicsérik. Hallgasd meg Te is ezt a fantasztikus széles terű sztereó kórust és zengető effektet!

Éppúgy, mint a Roland népszerű Jazz Chorus erősítőinél, a MICRO CUBE RX sorozat kórus effektje is a dupla-hangszórós konfiguráció előnyeit használja ki a lehető legszélesebb, térbeli kórushang elérése érdekében

Rhythm Guide funkció
A metronóm a zenét tanulók kedvelt társa, azonban a folyamatos "tik-tak" hallgatása eléggé unalmassá válik egy idő után. Ezt a problémát orvosolja a MICRO CUBE RX Rhythm Guide funkciója. A "tik-tak" helyett különféle remek lüktetésű ritmusok közül választhatunk. Gyakorolhatsz tempóra - egy a metronóménál sokkal fantáziadúsabb zenei környezetben -, vagy csak improvizálhatsz a különféle ritmusokra.

Kimenetek
A Phones/Recording kimenet két célt is szolgál: egy sztereó fejhallgató csatlakoztatásával a külvilág zavarása nélkül gyakorolhatunk, miközben egy telt sztereó hangzást hallhatunk. Innen csatlakozhatunk egy keverő pultba is, vagy sztereóban is rögzíthetjük saját játékunkat.

Bemenetek
A MICRO CUBE RX bemenetére csatlakoztathatunk gitárt, basszusgitárt, vagy egy mikrofont. A sztereó AUX bemenetre ráköthetünk iPod-ot, CD lejátszót, vagy egy másik hangszert és a bejövő sztereó jelre gitározhatunk.

SPECIFIKÁCIÓ
6.8 kg
Tartozék AC adapter
Beépített dobgép, a helyes tempó begyakorlásához
Sztereó végerősítő és 4 db új fejlesztésű 4-inches (10 cm)hangszóró
Kompakt méret, vállpánttal
8 COSM erősítő szimuláció, 6 digitális effekt és kromatikus hangoló
Sztereó AUX bemenet CD/MP3 lejátszókhoz; Phones/Recording kimenet
2.5 W + 2.5 W
Működik elemről is (6 db AA típus; 13 óra folyamatos használat)

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...