Billentyűsök / Digitális zongorák / Roland

Roland digitális zongora HP601 CR

Roland digitális zongora HP601 CR

586 900 Ft helyett 556 900 Ft

PRÉMIUM HANGZÁS, MODERN TULAJDONSÁGOK AZ INSPIRÁLT ZONGORÁZÁSHOZ

A zongoratudás elmélyülésével elérkezik az a pillanat, amikor egy olyan hangszerre lesz szükség, amely hangzás, billentés és technológiák tekintetében még jobban kiszolgálja a megnövekedett igényeket. Erre a Roland HP601 ideális megoldásokat kínál. Az autentikus koncertzongora-hangzás és igazi kalapácsmechanikás billentés, valamint az elefántcsont-tapintású billentyűk tökéletesen kiszolgálják a haladó zongoristák igényeit, a zenei kifejezés mindenre kiterjedő támogatásával. A hangszer támogatja a vezeték nélküli Bluetooth® kommunikációt, így a Roland Piano Partner 2 és Piano Designer alkalmazássokkal is használható a gyakorláshoz egy okostelefon vagy tablet csatlakoztatását követően. Kiváló hangzásával, billentésével és beépített gyakorlást segítő funkcióival a kedvező árfekvésű HP601 tökéletes választás a zongoratudás tökéletesítéséhez.

SuperNATURAL Piano technológia az akusztikus koncertzongora-hangzáshoz és játékérzethez
Autentikus billentés az új, kiváltó pontos PHA-50 (Progressive Hammer Action) billentyűzetnek köszönhetően, amely a fa és speciális műanyagok kombinációjának köszönhetően természetes megjelenésű és időtálló
Progressive Damper Action pedál, mely támogatja a félpedál (lebegtetés) technikát és az akusztikus zongorákra jellemző más pedáltechnikákat is
Vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolat okostelefonnal vagy tablettel, különböző zenei alkalmazások használatához és zenehallgatáshoz a zongora beépített hangszóró rendszerén keresztül
Roland Piano Partner 2 alkalmazás, ami élvezetessé teszi a a napi gyakorlást
Beépített Piano Designer és ingyenes alkalmazás a zongorahang karakterisztikájának egyéni beállításához, beleértve az egyes hangok hangolását, tetőpozíciót stb.
25 regisztráció kedvenc hangszínbeállítások tárolásához, beleértve Layer és Split beállításokat, valamint regisztráció csoportok mentése USB memóriára
Zongora- és más hangszínek (vonós, fúvós, orgona stb.) széles választéka
Több mint 350 beépített zongoradarab a gyakorláshoz minden szinten
Headphones 3D Ambience technológia a kiváló térhangzáshoz fejhallgatón keresztül
A kisebb életterekhez is alkalmazkodó kompakt felépítés, ami klasszikus megjelenéssel párosul
Három prémium színben kapható: Modern rózsafa, modern fekete és fehér
A zenei fejlődés előremozdítása rendkívül kifejező zongora-hangszínekkel
A zongoratanulás fejlődésének fontos szakasza, amikor már képesek vagyunk játékunkkal kifinomultan befolyásolni a zenei kifejezést. Ha azonban hangszerünk ezt nem képes közvetíteni, megrekedhet a fejlődés. A HP601 288-hang polifonikus SuperNATURAL Piano hanggenerátora gazdag és kifejező akusztikuszongora-hangzást nyújt, olyan komplex és dinamikus megszólalással, amely érzékeny tonális változásokkal képes követni játékunkat. Ez segíti a hang és billentés közötti szoros kapcsolat felismerését és fejlesztését, ami valójában a zongorázás lelke egy magasabb tudásszinten.

Csúcsminőségű billentyűzet és pedálok
A csúcsminőségű PHA-50 billentyűzetével a HP601 még jobban támogatja a hang és billentés kölcsönhatását, annak a rendkívül kifinomult érzékelőtechnológiának köszönhetően, amely képes visszaadni a játék minden apró árnyalatát. A hangszer billentyűzete a természetes fát kombinálja speciális műanyagokkal, ami hagyományos megjelenést és megszokott tapintást kölcsönöz, miközben hosszú évekre garantálja a megbízható működést anélkül, hogy közben bármilyen karbantartást igényelne. A HP601 három pedálja támogatja progresszív és félpedál (lebegtetés) technikát is Ez a pedáltechnika haladó zongoradarabokhoz szükséges, és nem található meg a kevésbé kifinomult digitális zongorákon.

Beépített funkciók a gyakorláshoz és zenetanuláshoz
A HP601 számos beépített funkcióval rendelkezik a gyakorláshoz és zenei fejlődéshez. A több mint 350 beépített dal között klasszikus Mozart és Beethoven darabokat és híres Hanon és Czerny etűdöket találunk. Egy beépített metronóm is megtalálható a hangszerben, beállítható ütemmutatóval a tempóérzék fejlesztéséhez. A beépített felvevővel egyszerűen rögzíthetjük játékunkat USB flash memóriára, ami kiváló lehetőség a játék visszahallgatásához vagy zenék megosztásához a családdal vagy barátokkal. Ha pedig valakivel együtt szeretnénk zongorázni, megtalálható egy Twin Piano mód is a hangszerben, amely két 44-billentyűs zongorára osztja fel a hangszert, saját egyvonalas C hanggal.

Bluetooth kapcsolat és zenei alkalmazások
A HP601 beépített Bluetooth technológiájával vezeték nélkül csatlakoztatható a hangszer egy iOS vagy Android mobilkészülékhez a tanulás elősegítése érdekében. Először is, együtt játszhatunk az okostelefonról vagy tabletről megszólaltatott kedvenc dalokkal, melyek a zongora kiváló minőségű hangrendszerén keresztül szólalnak meg. A Roland Piano Partner 2 alkalmazásával pedig elérhetjük a HP601 számos beépített funkcióját. Megjeleníthetjük a zongorában tárolt dalok digitális kottáját, a kottaoldalakat pedig pedálokkal lapozhatjuk. Továbbá különböző zenei kíséreteket is használhatunk, melyek jól fejlesztik a tempóérzetet pop, jazz, blues és más műfajokban. És végül, de nem utolsó sorban az alkalmazásban található naptárban feljegyezéseket is készíthetünk a gyakorláshoz.

A zongora testreszabása saját ízlés és játékstílus szerint
A zongoratudás fejlődésével a személyes zongorahang iránti igény is megjelenik. A HP601 számos lehetőséget kínál a zongora testreszabásához a játékstílusnak és billentésnek megfelelően. A hatékony Piano Designer funkcióval saját ízlés szerint állítható be a zongorahang, különböző tonális alkotóelemek megváltoztatásával, beleértve a húrrezonanciát és a pedálok által keltett rezonanciák karakterisztikáját stb. Ha szükséges, minden egyes hangra külön-külön is beállítható a hangolás, hangerő és hangkarakter. Továbbá a HP601 kompatibilis az ingyenes Piano Designer alkalmazással is, amely lehetővé teszi a beállítások még egyszerűbb elvégzését egy tablet nagyméretű kijelzőjén.

További hangszínek és regisztrációk
A világklasszis koncertzongora-hangszínek mellett a HP601 elektromos zongora-, orgona-, fúvós- és más hangszíneket is képes megszólaltatni a legkülönbözőbb zenei műfajokhoz. Az előlapon egyszerűen végezhetjük el a Layer beállításokat, ha egyszerre két hangszínt szeretnénk hallani. De fel is oszthatjuk a billentyűzetet, különböző hangszíneket megszólaltatásához jobb és bal kézzel. A kedvenc beállítások tárolásához 25 regisztráció használható a későbbi, azonnali eléréshez. Továbbá a Piano Partner 2 alkalmazással gyorsan érhetünk el több száz további, különböző kategóriákba rendezett hangszínt.

Nincs költséges karbantartás és fejhallgatóval is használható
Korszerű, digitális megközelítésével a HP601 kiküszöböli az akusztikus zongorák minden előnytelen tulajdonságát. Először is, a fejlett hanggenerátor nem igényel hangolást és rendszeres karbantartást, amivel időt és pénzt spórolhat meg. A másik fontos tulajdonság a fejhallgató-használat, ami lehetővé teszi a csendes gyakorlást. Az innovatív Headphones 3D Ambience technológiának köszönhetően a fejhallgatóban ugyan azt a gazdag hangzást élvezhetjük, mintha a hang egyenesen a hangszerből jönne, ami segíti az örömteli zongorázás minden napszakban. Ha már van akusztikus hangszere, a HP601 tökéletes választás második hangszerként az éjszakai gyakorláshoz. Modern rózsafa, modern fekete és fehér színválasztékával a HP601 tökéletesen illeszkedik az otthoni környezethez.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...