Erősítők / Ének/hangszer erősítők / Roland

Roland Ének/hangszer erősítő Cube Street EX Pack

Roland Ének/hangszer erősítő Cube Street EX Pack

370 900 Ft

LEÍRÁS
Verhetetlen ár-érték arány két CUBE Street EX erősítővel, egy hordtáskával, AC adapterekkel, Stereo Link kábelekkel és egy i-CUBE-LINK kábellel
100 W-os (50 W + 50 W max.) sztereó erősítő rendszer, amely elemmel és AC adapterrel egyaránt működtethető
Megválasztható kimeneti teljesítmény módok az elemek élettartamának optimalizálásához a különböző felhasználási körülményekhez igazítva
Tartós konstrukció és könnyű súly az egyszerű szállítás és összeállítás érdekében
Erősítőként két 8'-es woofer és két 2'-es tweeter garantálja a megfelelő kimeneti teljesítményt és széles hangtartományt
Nyolc független csatorna (erősítőnként négy) a mikrofonok, hangszerek és audió készülékek csatlakoztatásához
Beépített ének effektek és COSM gitárerősítő modellek/ effektek
Mindkét erősítő döntött kivitelű, így színpadi monitorként is használható, valamint egy külön megvásárolható ST-A95 hangszóró állványra is elhelyezhető


PÁRATLAN SZTEREÓ ERŐSÍTŐ, ELEMES TÁPELLÁTÁSSAL
A hatékony és sokoldalú Roland’s CUBE Street EX egy csúcsminőségű, elemekkel működtethető erősítő az utazó zenészek számára. Most két CUBE Street EX erősítőt és számos értékes tartozékot vásárolhat meg rendkívül kedvező áron. A CUBE Street EX PA csomag egy komplett 100W-os sztereó rendszer, amely összesen 8 bemenet és széleskörű hangszín lefedettséget biztosít az előadói igények teljes körű kiszolgálásához. A tartozékok között szerepel egy hordtáska, két AC adapter, két monó kábel a Stereo Link funkcióhoz és egy i-CUBE-LINK kábel a CUBE JAM-hez.

Tápellátás elemekkel
A kompakt CUBE Street EX erősítő 50W-os kimeneti teljesítményét két 8'-es woofer és két 2'-es tweeter biztosítja, amelyek tiszta és dinamikus hangzással, könnyedén közvetítik a megszólaló zenét. A Roland új fejlesztésű hálózati áramkörének köszönhetően a CUBE Street EX által nyújtott tiszta headroom és kiváló hangminőség verhetetlen az elemekkel működtethető erősítők között. A kimeneti teljesítmény három szinten állítható be, ami meghosszabbítja az elemek élettartamát olyan helyzetekben, ahol nincs szükség maximális hangerőre. Eco üzemmódban a nyolc AA Ni-MH elem 20 óra folyamatos működést biztosít. A CUBE Street EX tápellátása a tartozék AC adapterrel is megoldható, ha van lehetőség hálózati csatlakozásra elérhető közelségben.

Számos bemenet a legkülönbözőbb összeállításokhoz
A CUBE Street EX beépített, négy csatornás keverője minden előadó számára elegendő csatlakoztatási lehetőséget kínál. A Mic/Instrument és Mic/Guitar csatornákhoz XLR/TRS kombó aljzatok kapcsolódnak, amelyek lehetővé teszik mikrofonok és 6,3mm-es kimenettel rendelkező készülékek csatlakoztatását. Minden egyes csatornához saját három-sávos EQ és egy Reverb effekt kapcsolódik a hang megformálásához. A monó/sztereró Line In csatornák 6,3mm-es jack aljzatokat használnak, miközben az Audio In csatornához egy 3,5mm-es mini jack aljzat kapcsolódik, amely az i-CUBE LINK-et is támogatja. Amennyiben az összes csatorna foglalt, a hátlap Aux In aljzatán keresztül még egy monó készülék csatlakoztatható.

Kiváló gitárhangzások a COSM erősítők és effektek jóvoltából
A CUBE Street EX erősítővel a gitárosok azonnal professzionális hangzásokat érhetnek el. Az elektromos gitárokhoz készült COSM hangszínek - például Lead, Crunch és Clean -, valamint az Acoustic Simulator egyetlen gitárral is lenyűgözően sokoldalú megszólalást tesznek lehetővé. Elérhető egy akusztikus/elektromos gitárokhoz optimalizált preamp is, továbbá egy praktikus beépített hangoló. A Chorus/Delay és Reverb effektek ki/bekapcsolása külön megvásárolható lábkapcsoló pedálokkal is történhet.

Könnyű súly, tartós konstrukció
A Roland megújult CUBE sorozatának erősítőihez hasonlóan, a CUBE Street EX esetében is fontos szempont volt a tartósság. A fröccsöntött ABS erősítő ház a legszigorúbb törésteszteknek is megfelel, így kültéri előadások alkalmával is tökéletes védelmet nyújt az erősítő számára. Ennek ellenére a CUBE Street EX rendkívül könnyű, ami nem elhanyagolható tulajdonság a szállítás során. A csatlakozó kábeleket, AC adaptert és plusz elemeket a vállpánttal ellátott, tartozék hordtáska zsebeiben szállíthatjuk. A hordtáska vízálló anyagból készül, így minden helyzetben védi az erősítőt a nedvességtől a szállítás közben.

Jammelés és felvétel készítés az i-CUBE LINK és CUBE JAM használatával
Az innovatív Roland i-CUBE LINK interfész lehetővé teszi egy iPhone, iPad vagy iPod mobil készülék használatát a zenéléshez. Az i-CUBE LINK a mobil készülék audió aljzatán keresztül létesít kapcsolatot az erősítővel a tartozék kábel segítségével. Az így létrejövő két-utas kommunikációnak köszönhetően kedvenc zenei alkalmazásainkat is használhatjuk az erősítővel. Az ingyenes CUBE JAM alkalmazás egy ideális partner, ha az iTunes könyvtárból letölthető dalokkal szeretnék gyakorolni, valamint felvételeket is készíthetünk közvetlenül az CUBE Street EX kimenetén keresztül. A CUBE JAM sokrétű funkciói egyaránt támogatják a gyakorlást, jammelést és élő előadást. Ilyenek például a független hangmagasság/sebesség beállítás és a Center Cancel funkció a minus-one és karaoke előadáshoz.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...