Erősítők / Gitárerősítők / Roland

Roland gitárkombó Blues Cube Hot

Roland gitárkombó Blues Cube Hot

185 900 Ft

LEÍRÁS
Színpadra termett 30-Wattos kompakt kombó gitár erősítő autentikus csöves hangzással és játékérzettel
A Roland mindenre kiterjedő Tube Logic koncepciója biztosítja a híres, jól beállított vintage csöves erősítők interaktív hangzásbeli viselkedését, beleértve az előerősítő és végfok csövek torzítási karakterisztikáit, a tápegység kompresszióját és így tovább
Négy-állású teljesítmény szabályzás (0.5 W, 5 W, 15 W, Max), mellyel bármilyen hangerőn kihajtott hangzás érhető el
Klasszikus, hátul nyitott kialakítás, egyedi 12"-os hangszóró és népszerű formavilág az impozáns színpadi megjelenéshez.
Stílusos, modern megjelenés, vintage kisugárzással
Lenyűgöző hangminőség, ami helytakarékos kialakítással és könnyű súllyal párosul az egyszerű mozgatáshoz és szállításhoz
USB kimenet a jó minőségű számítógépes felvételekhez
Két színvariációban kapható: Vintage Blond és Black
Muzikális, érzékeny erősítő hangzás a Tube Logic jóvoltából

Meleg, erőszakos, érzékeny, dinamikus, harapós, rugalmas.....általában ilyen és hasonló szavakkal jellemzik a gitárosok kedvenc csöves erősítőjüket. A Roland Tube Logic-nak köszönhetően, ezek a szavak a Blues Cube Hot esetében is megállják a helyüket. A 90-es évek első generációs Blues Cube erősítők hangzásából kiindulva, a mai Tube Logic pontosan és minden részletre kiterjedően adja vissza a klasszikus csöves cuccok összetett, interaktív viselkedését, és biztosítja azt a bizonyos varázs-tényezőt, amely által egy gitárerősítő egy egyszerű hangrendszerből igazi élő, lélegző hangszerré válik. Kiváló játékérzet, rendkívüli dinamika, vastag hangzás, természetes kompresszió stb. - minden, amit szeretünk egy jól beállított vintage, csöves erősítőben, az megvan a Blues Cube Hot-ban is.

Színpadra termett erősítő profiknak

A színpadi használatra tervezett Blues Cube Hot teljesítménye 30-watt és egy speciális, ehhez az erősítőhöz tervezett 12"os hangszórót tartalmaz, mely harmonikusan dolgozik együtt a Tube Logic rendszerrel. A népszerű furnér lemezből készült, nyitott hátú láda, természetes akusztikus rezonanciákat biztosít a szóló és zenekari játékhoz.

Clean és Crunch szabályzás egyetlen gombbal

A Blues Cube Hot esetében egyetlen gombbal lehet váltani a Clean és Crunch hangzás között. A Clean hangzásból kiindulva a telt és harapós csöves hangzás fokozatosan vált át a hangerő növelésével a szelíd, majd agresszív Crunch hangzásra. A Boost és Tone funkciók a hangkaraktert módosítják. A Boost kapcsolóval vastag, természetes csöves Crunch hangzás érhető el, a Tone kapcsolóval pedig ragyogó magas tartományt érhetünk el. Továbbá a Blues Cube, éppúgy, mint minden csöves erősítő, imádja a kispedálokat, így bátran elé köthető bármilyen kedvenc Gain pedál.

Vastag, nyitott hang, bármilyen hangerőnél (Power Control)

Minden csöves erősítőt használó gitáros tudja, hogy csak magas hangerőnél, a végfok csövek kihajtott állapotában énekel igazán az erősítő. Ennek egyetlen hátulütője az oltári nagy hangerő, ami igazából csak nagyszínpadra való. Ez perszer soha nem tartotta vissza a gitárosokat: a gitár legyen hangos! A Tube Logic-nak köszönhetően a Blues Cube autentikusan adja vissza azt a komplex torzítás karakterisztikát, mely a végfok csövek és kimeneti trafó kölcsönhatásából ered, és ami által az összhangerő növelésével a hangzás egyre gazdagabbá, a játékérzet pedig egyre dinamikusabb torzítás karakterisztikáit és azok kölcsönhatását a kimeneti transzformátorral. Ezáltal a hangzás egyre gazdagabbá, a játékérzet pedig egyre dinamikusabbá válik. A Blues Cube változtatható teljesítmény szabályzójával viszont elérhetjük ugyan ezt a zenei, kihajtott sound-ot, bármilyen szituációban, alkalmazkodva a környezethez, lehet az próbaterem, zenei klub vagy akár stúdió.

Nem igényel karbantartást sem az erősítő sem a gerinced

A Blues Cube modern felfogása kiküszöböli a színpadi használatra is elegendő teljesítményű csöves erősítők két legnagyobb hátulütőjét - a csöves erősítők elképesztően nehezek, ki vannak téve a rezgésekből fakadó meghibásodásnak és a kiváló állapot fenntartása érdekében gyakori csőcserét és egyéb, költséges karbantartást igényelnek. Ezzel szemben a Blues Cube gyakorlatilag nem igényel karbantartást, valamint úgy lett kialakítva, hogy minden olyan ponton csökkentsük a súlyát, ahol ezzel nem befolyásoljuk a hangzást. A Blues Cube igazi csöves hangzást biztosít, ugyanakkor könnyen pakolható és nem kell aggódnunk a csövek állapota miatt!

Effektek, lábkapcsoló, és direkt felvétel készítés USB-n keresztül

A Blues Cube Hot beépített Reverb effekttel rendelkezik a hátlapon található lábkapcsoló aljzaton keresztül pedig pedállal válthatjuk a Boost és Tone funkciókat. Az USB aljzaton keresztül közvetlenül vehetjük fel a Blues Cube Hot vastag hangját kedvenc számítógépes stúdió szoftverünkbe.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...