Erősítők / Gitárerősítők / Roland / BOSS

Roland gitárkombó Cube Lite

Roland gitárkombó Cube Lite

51 900 Ft

Kiváló COSM gitárhangzások, egy iOS interfész és egy minőségi, 2.1-es hangrendszer kombinációjával, a CUBE Lite gitárerősítő remek eszköz az otthoni gitározásra és felvételre iPhone, iPad vagy iPod touch csatlakoztatásával. Kösd rá iOS készüléked az i-CUBE LINK aljzatra, nyisd meg az ingyenes CUBE JAM alkalmazást, és már gitározhatsz is a kíséret dalokra, valamint rögzítheted játékodat, akár megosztás akár dal archiválás céljából. A sztereó hangszóróknak és az integrált mélynyomónak köszönhetően, igazán szép, gazdag hangzást kapunk a gitárhangra és zenehallgatásra egyaránt. A CUBE Lite gitárerősítő vonzó megjelenése lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezzük a lakásban, mintegy állandó társat, aki bármikor készen áll a jammelésre.

Kompakt gitárerősítő, otthoni környezetbe illő megjelenéssel
JC CLEAN, CRUNCH és EXTREME COSM hangzások, plusz sztereó kórus és zengető effektek
Kiváló hangzású 2.1-es hangrendszer, sztereó hangszórókkal és integrált mélynyomóval
i-CUBE LINK aljzat, mely egyszerű audio interfészként szolgál Apple iPhone, iPad és iPod touch készülékekhez
Ingyenesen elérhető CUBE JAM iOS applikáció, dalok lejátszására, minus-one jammelésre; továbbá felvehetjük játékunkat a CUBE Lite COSM erősítő hangjain keresztül zenei kísérettel együtt
Tartalmazza az iOS készülékekhez szükséges, kétirányú kommunikációt (felvétel, lejátszás) biztosító kábelt is
Háromféle színben kapható: fekete, fehér és bordó
Őrületes gitár hangzások
A CUBE Lite gitárerősítő három kiváló COSM hangzást kínál - JC CLEAN, CRUNCH és EXTREME - így a legkülönfélébb zenei műfajokban használható. Beépített zengető és kórus effektet is találunk benne, igazi sztereó megszólalással.

2.1-es hangrendszer a tökéletes hangzás érdekében
A CUBE Lite sztereó hangszórókkal és integrált mélynyomóval felszerelt 2.1-es hangrendszere, az erősítő kis méretét meghazudtoló telt, gazdag hangzást biztosít. A csendes gyakorláshoz pedig egyszerűen csatlakoztassunk egy fejhallgatót ezzel némítva a beépített hangszórókat.

Egyszerű iOS készülék integráció az i-CUBE LINK aljzaton keresztül
Az újonnan kifejlesztett i-CUBE LINK interfész segítségével, a CUBE Lite erősítő lehetővé teszi, hogy gitárunkat könnyedén illesszük iPhone, iPad, vagy iPod touch készülékekhez - miközben egy igazi gitárerősítőn játszunk, kiváló hangzással. Más interfészek esetében, sokszor különálló külső eszközökre van szükség, hogy gitárunkkal bejussunk az iOS készülékbe, ami kényelmetlen játékérzetet eredményez. Az i-CUBE LINK-kel egyszerűen összekötjük a tartozék kábel segítségével a készüléket és az erősítőt, majd kényelmesen keverjük a COSM hangzásokat az iOS hanggal. Az i-CUBE LINK aljzat szimpla sztereó bemenetként is használható, így szinte bármilyen hangeszköz ráköthető és megszólaltatható a CUBE Lite-on keresztül.

CUBE JAM alkalmazás
Az ingyenesen letölthető Roland CUBE JAM alkalmazással, gitár jammelő, felvevő és oktató központtá alakíthatjuk iOS készülékünket. Az i-CUBE Link aljzaton keresztül lejátszhatunk dalokat, minus-one sávokat a CUBE Lite-on és akár órákon át élvezhetjük az elképesztő COSM hangzásokat. A CUBE JAM alkalmazásra fel is vehetjük gitározásunkat az i-CUBE Link-en keresztül, akár zenei kísérettel együtt. A felvétel után beállíthatjuk a gitárhang és a kíséret zene hangerő-arányát, majd exportálhatjuk a kevert zenét 16-bites, 44.1 kHz-es WAV fájlként. Az alkalmazás tartalmaz még zenei gyakorlásra alkalmas funkciókat, mint a zene független tempó és hangmagasság szabályzása, vagy a dalban található gitárszóló lehalkítására alkalmas Center Cancel.

Direkt mód
Normál esetben azt a hangzást vesszük fel a CUBE Lite erősítőből a CUBE JAM alkalmazásba, amit éppen hallunk, vagyis a COSM hangzást. A CUBE Lite Direct Mode funkciójának aktiválásával azonban, akár száraz gitárhangot is rögzíthetünk, miközben a COSM hangzást hallgatjuk felvétel közben. A száraz gitárhang felvétel lehetővé teszi, hogy később egyéb gitáros alkalmazásokkal alakítsuk ki hangzásunkat ("re-amping"). A Direkt mód segítségével bármilyen gitáros alkalmazással megoldható a valós-idős hang-processzálás, miközben a CUBE Lite-ot, mint lehallgató rendszert használjuk.

Stílusos design, modern otthonokba
A CUBE Lite külseje inkább hasonlít egy hifi rendszerre, mint hagyományos gitárerősítőre, így gyönyörűen illeszkedik bármilyen lakó környezetbe. Továbbá amellett, hogy egy remek gitárerősítő, kiváló minőségű, zenehallgatásra alkalmas eszköz is egyben. A háromféle színvariációnak köszönhetően (fekete, fehér és bordó), biztosan mindenki megtalálja az otthonába illő CUBE Lite-ot.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...