Erősítők / Gitárerősítők / Roland / BOSS

Roland gitárkombó KTN-50

Roland gitárkombó KTN-50

79 900 Ft

Színpadra termett, 50W-os kombó erősítő, egyedi 12-inches hangszóróval
Öt különleges erősítő karakter: Clean, Crunch, Lead, Brown (a Waza erősítőből átvéve) és Acoustic (az elektroakusztikus gitárokhoz)
55 testre szabható effekt elérése a BOSS Tone Studio szerkesztő szoftverrel
15 különböző effekt tárolása és egy időben három effekt használata
Dedikált Gain, EQ és effekt vezérlés a gyors hangszín beállításhoz
Két memória az összes erősítő és effekt beállítás tárolásához és behívásához
Power Control funkció, amely kitekert hangzást és dinamikus játékérzet biztosít alacsony hangerő mellett is
Kihajtható lábak az optimális monitorozáshoz és a hang megfelelő irányításához
Profi effekt és erősítő összeállítások a BOSS Tone Central weboldalról
Kifinomult erősítő, inspiráló hangzással
Kivételes hangzásával és játékérzetével a Katana-50 olyan gitárosok számára készült, akik igazán komolyan veszik a hangzást a fellépéseken, felvételkészítésnél vagy otthoni gyakorlásnál. Az egyedi, 12-inces hangszóró a Waza erősítő számára kifejlesztett speciális módszert alkalmazza, amely optimalizálja a hangszóró és hangláda hangkarakterét. Ennek köszönhető az a határozott, energikus és megkülönböztető hangzás, amely kizárólag a high-end gitárerősítőkre jellemző. Az 5 kiválasztható erősítő karakter kombinálásával a Katana-50 önmagát is felülmúlja teljesítmény és kifejezőerő tekintetében.

Öt eredeti erősítő karakter a rock gitározásra kiélezve
A tökéletességre törekvő BOSS mérnöki csapat öt erősítő karakterrel látta el a Katana-50 erősítőt. Ezek között szerepelnek népszerű vintage hangzások és modern high-gain hangzások is. A Clean természetes és tiszta, miközben a Crunch kellően harapós és precízen reagál. A Lead széles dinamika tartományban használható a különböző zenei stílusokhoz, a szúrós blues szólóktól a darálós legato szólókig. A Waza erősítőből átörökített DNS-nek köszönhetően a Brown azt a tökéletes high-gain hangzást biztosítja, amelyet világklasszis rock gitárosok keresnek. Az Acoustic tovább bővíti a Katana sokoldalúságát azáltal, hogy optimalizálja az erősítő hangzást az elektroakusztikus gitárokhoz is.

A kispedálok akár otthon is maradhatnak
A beépített BOSS effekteknek és behívható hangszín beállításoknak köszönhetően az erősítő mellé elég csak egy gitár a kívánt hangzások megszólaltatásához. Az USB-n keresztül elérhető BOSS Tone Studio-ban 55 további effekt érhető el, amelyek részletesen szerkeszthetőek a saját hangzások létrehozásához. Az általános Distortion, Delay és Reverb effekten túl, olyan effekteket is alkalmazhatunk, mint a Pitch Shifer, Ring Modulator, Slicer stb. Az erősítőbe egyszerre 15 különböző effekt tölthető be és ezek közül három használható egy időben. Két független erősítő/effekt beállítás kombináció tárolható, majd hívható be az erősítővel. Az ezekhez kapcsolódó panel beállításokat egyetlen gomb megérintésével, bármikor elérhetjük. Továbbá külön megvásárolható lábkapcsolók és expression pedálok csatlakoztatása is lehetséges, így a kezek szabadon maradhatnak az erősítő működtetése közben.

Gyors működtetés
A sok öszetett funkció ellenére a Katan-50 működtetése rendkívül egyszerű. A Gain szintek beállításához használható külön potméterekkel és a három sávos EQ-val a kívánt hangzás hallás után, gyors kitekerhető. Az alapvető effekt paramétereket gombok forgatásával, egyszerűen állíthatjuk be és ezeket egy rövid gombnyomással tárolhatjuk is a belső memóriába. A Power Control funkcióval egyszerűen visszavehetjük a hangerőt kisebb színpadokon vagy az otthoni gyakorláshoz, a Standby beállítással pedig azonnal elnémíthatjuk az erősítőt, amikor gitárt cserélünk vagy szünetet tartunk. A kihajtható lábak lehetővé teszik az erősítő megdöntését a hang megfelelő irányításához.

BOSS Tone Central
A BOSS Tone Central weboldalon keresztül számos ingyenes erősítő és effekt beállítást érhetünk el a Katana sorozat erősítőihez. Ezeket a profi gitárosok által létrehozott hangzásokat azonnal használhatjuk különböző zenei stílusokban vagy jó kiinduló pontot nyújtanak saját hangszínek kialakításához. A beállításokat a BOSS Tone Studio szerkesztő szoftverre tölthetjük be a Katana erősítőbe, amely szintén a BOSS Tone Central oldalon érhető el. A Katana effektek kiválasztása és szerkesztése mellett, a BOSS Tone Studio segítségével rendszerezhetjük is a Katana beállításokat a különböző fellépésekhez, felvételkészítéshez és gyakorláshoz.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...