Erősítők / Gitárerősítők / Roland / BOSS

Roland gitárkombó Micro Cube GX

Roland gitárkombó Micro Cube GX

48 900 Ft

Minden idők legnépszerűbb elemes erősítője a közel 10 éve futó, top-seller MICRO CUBE. Az új MICRO CUBE GX megtartja a legendás előd apró méretét és óriási hangját, emellett pedig számos kiváló újítást kínál, mint az i-CUBE LINK, a megnövelt kimeneti teljesítmény, a kromatikus hangoló, vagy a kedvenc beállítások mentésére szolgáló Memória funkció. A masszív, high-gain EXTREME erősítő modellel már nyolcra bővül a COSM erősítők száma, a beépített effekt szekció pedig a HEAVY OCTAVE típussal egészült ki a vastag, ultra-mély hangzás érdekében. Az i-CUBE LINK új utakat nyit meg a gyakorlás és a felvétel készítés terén, mely egy audio interfész iPhone, iPad, vagy iPod készülékeken futó zenei alkalmazások számára.

Ultra-kompakt gitárerősítő egyedi-tervezésű hangszóróval
Nyolc COSM erősítő hangzás, köztük a kőkemény EXTREME
Nyolc DSP effekt, köztük a HEAVY OCTAVE és külön DELAY/REVERB rugós zengető emulációval
MEMÓRIA funkció a kedvenc erősítő és effekt beállítások mentésére
i-CUBE LINK aljzat, mely egyszerű audio interfész Apple iPhone, iPad és iPod touch készülékekhez (az interfész kábel tartozék)
Ingyenes CUBE JAM alkalmazás iOS készülékekhez, dalok és minus-one jam track-ek lejátszásához, valamint a MICRO CUBE GX COSM erősítő hangjainak felvételéhez a lejátszott dalokra
Beépített kromatikus hangoló
Működik elemről, vagy a tartozék adapterről; jár hozzá egy hordozó pánt is
Nagy hang - elvitelre is

A MICRO CUBE GX ugyanúgy kisméretű, nagy hangú és működik elemről is, mint az eredeti, világszerte közkedvelt MICRO CUBE. Hat darab NiMH AA-méretű elemről akár 25 órán át képes működni, így akár több mint egy napon keresztül játszhatunk megszakítás nélkül bárhol - a kertben, a Balaton partján, a táborban, vagy a Duna parton. A megnövelt teljesítménynek köszönhetően még tökéletesebb megszólalást kapunk, a beépített kromatikus hangolónak köszönhetően pedig még külön hangolót sem kell magunkkal vinni.

Világklasszis erősítők és effektek
A Roland megújult COSM erősítőinek köszönhetően a MICRO CUBE GX bármilyen zenei stílusban megállja a helyét, a kristály-tiszta jazz hangzástól a kőkemény rock-ig. Az újonnan hozzáadott EXTREME erősítővel olyan metál riffekre alkalmas masszív sound-ot kapunk, amivel lebonthatjuk a házat. A MIC beállításnak köszönhetően, akár egy énekmikrofont is ráköthetünk az erősítőre. Öt különböző effekttel dúsíthatjuk a gitárhangot, köztük a HEAVY OCTAVE mely remekül működik torzított hangszínekkel. Külön visszhang / zengető is rendelkezésre áll, egy új rugós zengető opcióval az autentikus műfajok kedvelői számára.

Total Recall - Az emlékmás
Az új Memória funkciónak köszönhetően a MICRO CUBE GX egy kétcsatornás erősítővé változik, nagyban növelve a lehetőségeket. A használata rendkívül egyszerű - csak kitekerjük a kívánt erősítő és effekt hangzást, pár másodpercig lenyomva tartjuk a MEMORY gombot és már kész is a mentés! Ezután egyetlen gomb megnyomásával válthatunk a mentett és az aktuális beállítás között. Használhatjuk ezt a funkciót egy kedvenc sound elmentésére, vagy kíséret és szóló hangszín váltására, vagy egy speciális hangzás előhívására egy adott dalhoz.

i-CUBE LINK: Beépített interfész iOS készülékekhez
A MICRO CUBE GX-ben megtalálható a Roland innovatív i-CUBE LINK interfésze, mely lehetővé teszi az integrációt iPhone, iPad vagy iPod touch készülékünkkel, miközben egy igazi gitárerősítőt használunk. Az általában kényelmetlen iOS gitár interfészekkel szemben, az i-CUBE LINK-en keresztül egy egyszerű, tartozék audio kábellel csatlakozhatunk a iOS készülékünkhöz, mely kétirányú kommunikációt tesz lehetővé kedvenc zenei alkalmazásunkkal. Az i-CUBE LINK-kel rájátszhatunk különböző dalokra és azonnal fel is vehetjük az effektezett COSM hangszíneinket egy választott alkalmazásba. Az i-CUBE LINK aljzat használható egyszerű sztereó bemenetként is külső zene lejátszó csatlakoztatására.

CUBE JAM alkalmazás: Profi, hasznos és ingyenes!
Az App Store-ból ingyenesen letölthető Roland CUBE JAM alkalmazással, gitár jammelő, felvevő és oktató központtá alakíthatjuk iOS készülékünket. Az i-CUBE Link aljzaton keresztül lejátszhatunk dalokat, minus-one sávokat a MICRO CUBE GX-en és akár órákon át élvezhetjük az elképesztő COSM hangzásokat. A CUBE JAM-re fel is vehetjük gitározásunkat az i-CUBE Link-en keresztül, akár zenei kísérettel együtt. A felvétel után beállíthatjuk a gitárhang és a kíséret zene hangerő-arányát, majd exportálhatjuk a kevert zenét 16-bites, 44.1 kHz-es WAV fájlként. Az alkalmazás tartalmaz még zenei gyakorlásra alkalmas funkciókat is, mint a zene független tempó és hangmagasság szabályzása, vagy a dalban található gitárszóló lehalkítására alkalmas Center Cancel.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...