Billentyűsök / Kiséretrautomatikás hangszerek / Roland

Roland kiséretautomatikás szintetizátor BK-7m

Roland kiséretautomatikás szintetizátor BK-7m

266 900 Ft

Egy teljes zenekar egy dobozban
Az új BK-7m modullal egy világklasszis kísérő zenekar szólaltatható meg. Nem nagyobb egy könyvnél! A BK-7m modul valóra váltja minden önállóan fellépő, szórakoztató zenész álmát, amikor zenei kíséretre van szükség a színpadon, stúdióban vagy otthoni gyakorláskor. Azonnali hozzáférés több száz kiváló hangszínhez, zenei stílushoz és ritmus kísérethez. Professzionális hangzás a legkifinomultabb fülek számára is. A belső könyvtárban tárolt stílusok közül lehet választani vagy megszólaltatni saját zenei fájlokat egy USB forrásról, továbbá közvetlenül rögzíteni az előadást egy USB memóriára.

Hanggenerátor
A BK-7m a Roland legkorszerűbb fejlesztésű hanggenerátorával rendelkezik, amely több mint 1,000 hangszín és több tucat dob, illetve ütős szett megszólaltatására képes. A modul egy időben 128 hang megszólaltatását teszi lehetővé és kompatibilis számos MIDI formátummal (pl: GM2, GS és XG Lite). A kiváló hangszíneknek köszönhetően a Standard MIDI Fájlok is lenyűgöző minőségben szólaltathatók meg az eszközzel. A BK-7m használható hangmodulként is MIDI-kompatibilis eszközökkel, úgymint: digitális zongorával, V-harmonikával, orgonával vagy gitárral.

Kreatív vezérlés
A MIDI fájlok lejátszása mellett, a BK-7m modullal audio fájlokat is kezelhetünk. A csatlakoztatott USB eszközről MP3 vagy WAV fájlok lejátszásakor az előlapon található vezérlőkkel megváltoztatható a tempó vagy hangnem, igazodva az ének hangfekvéshez és előadásmódhoz. Mindezek mellett a BK-7m Center Cancel funkciójával lényegesen lehalkítható a dalok ének szólama, gyakorlás vagy karaoke felhasználás érdekében.

USB kompatibilitás
A BK-7m-re az USB porton keresztül általános USB tároló eszköz csatlakoztatható. Az USB port lehetővé teszi külső audio fájlok megszólaltatását, illetve előadások közvetlen felvételét audio fájlként (WAV, 44.1KHz/16-bit lineáris formátumban) egy USB tároló eszközre.

Video kompatibilitás
A BK-7m Composite Video Output aljzatára külső monitort csatlakoztatható, amely segítségével dalszövegek vagy akkord szimbólumok jeleníthetők meg a közönség vagy a többi zenész számára.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...