Billentyűsök / Kiséretrautomatikás hangszerek / Roland

Roland kiséretautomatikás szintetizátor E-A7

Roland kiséretautomatikás szintetizátor E-A7

411 900 Ft

Bővíthető kíséret-automatikás billentyűs hangszer

A hangszínek és stílusok világa mindig kéznél van…
Az E-A7 egy professzionális hangszínekkel és a világ minden tájáról válogatott, autentikus stílusokkal rendelkező, sokoldalú kíséret-automatikás billentyűs hangszer. Köszönhetően a logikus elrendezésű dupla-kijelzőknek, az E-A7 használata gyors és rendkívül intuitív; a stílusok a bal, míg a hangszínek (több mint 1.500) a jobb oldali kijelzőn találhatók, továbbá számos funkció gyorsan elérhető, dedikált gombbal rendelkezik. Saját hangszínek is készíthetők az importált WAV fájlok vagy közvetlenül a hangszerrel mintavételezett hangminták segítségével. Az énekesek biztosan értékelni fogják a mikrofon bementhez hozzárendelhető, dedikált ének effekteket. A mindössze 8 kg-os hangszer remekül használható koncerteken is. Bármerre is kalandozik a zenei életben, az E-A7 mindig ott lesz, hogy segítse Önt az úton….

A világ minden tájáról válogatott, autentikus stílusokat is tartalmazó hatalmas stílus készlet
Az E-A7 kiváló stílusokat tartalmaz a nyugati zenei műfajokhoz, de a világ más tájairól is remek kíséretek találhatók meg benne. A bőséges listában található stílusokat Ázsia, a Közel-Kelet, Európa és Dél-Amerika gyakorlott zenészei készítették. Nem számít, hogy hol játszik a világon – az E-A7 illik a legjobban hozzá.

A hangszínek világa mindig kéznél van
Az E-A7 több mint 1,500 nélkülözhetetlen hangszínt tartalmaz, köztük zongora, elektromos zongora, orgona, vonós, fúvós és sok más egyéb hangszín. Ezeken kívül a világ minden tájáról megtalálhatók benne különféle autentikus, népi hangszerek, beleértve a Közel-Kelet, Indonézia, Vietnam és Kelet-Európa vibráló zenei kultúrájának hangszereit is. Minden hangszín a helyi szakértő, nagy tapasztalattal rendelkező zenészek közreműködésével készült el, a lehető legnagyobb hitelesség és a legjobb minőség érdekében. Mivel a hangszínek területenként kategorizálva vannak, gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja a zenéhez legmegfelelőbbet.

A WAV Sample import funkció által bővíthető beépített hangszínkészlet
Az E-A7-be gyárilag beépített 1,500 hangszín csak a kezdet. A legtöbb koncertező zenész saját hangkönyvtárral rendelkezik, melyet hosszú évek alatt, körültekintő gyűjtőmunka eredményeként állított össze. Ezt a hangszínkészletet a WAV import funkciónak köszönhetően be lehet tölteni az E-A7-be. Ezen kívül a beépített mintavételező funkcióval is készíthetők saját hangminták ill. hangszínek. Például dobritmusok vagy akár ének szólamok. Minden, ami szükséges a hangszínkészítéshez rendelkezésre áll a hangszerben (beleértve az effekteket is), így még a koncert előtt, a beálláson finomíthatja a paramétereket a tökéletes hangzás érdekében.

Gyorsan elérhető információk a logikus elrendezésű kijelzőn. A kíséret stílusok a bal oldalon, a hangszínek a jobb oldalon helyezkednek el.
Néhány kíséret-automatikás billentyűzet rengeteg funkcióval rendelkezik, ugyanakkor lehet, hogy pont ezek teszik a kezelésüket bonyolulttá és nehézkessé. Ez nem igazán ideális, ha éppen akkor veszünk el a műveletek közt, amikor egy sereg ember vár a nagy eseményre. Az E-A7 kezelőfelülete logikus felépítésének köszönhetően jól átlátható. A bal oldalon a stílusok, jobb oldalon a hangszínek találhatók és mindkét oldal saját kijelzővel rendelkezik. Ezen kívül 156 gomb biztosítja a legfontosabb funkciók gyors elérését, annak érdekében, hogy több időt fordíthasson a zenélésre a megfelelő gombok keresgélése helyett.

Minden lényeges funkció a keze ügyében a gördülékeny előadás érdekében
Amikor egy koncerten játék közben valamilyen paramétert meg szeretne változtatni, az E-A7-tel könnyedén megteheti, mivel a hangszer közvetlen hozzáférést biztosít a legszükségesebb funkciókhoz. Hat frázis Pad áll rendelkezésre audió minták és MIDI frázisok lejátszásához. Egy gombnyomással bekapcsolhatja az előre meghatározott alternatív hangskálákat. A kezelőfelületen található hat tolópotméter segítségével beállíthatja a különböző Partok (dob, basszus és kíséret Partok) hangerejét. Végül a Hajlító-kar felett elhelyezkedő, a felhasználó által programozható hét gomb segítségével szinte mindent elérhet, amire csak szüksége lehet. Mindez ott van a keze ügyében és még csak el sem kell engednie a Hajlító-kart.

Csatlakoztassa a mikrofont, állítsa be a bementi szintet, és énekeljen
Ha az éneklés fontos része repertoárjának, az E-A7 mikrofon bemenetén kívül még egy dedikált hangerőszabályzóval segíti Önt ennek megvalósításában. Így egyszerűen, közvetlenül beállíthatja a megfelelő ének hangerőt és nem kell külön a Menüben keresgélnie. Ezen kívül rendelkezésre áll még egy professzionális ének-effekt is többféle szerkeszthető zengetővel és Delay effektekkel.

Mindössze 8 kg: Nincs megerőltető cipekedés
Még egy nehéz hangszer esetén is nagyszerű érzés az, ha minden megtalálható benne, amire szüksége van egy koncerten. Kivéve a cipeléséből fakadó kellemetlenség. Az E-A7 két módon is megkönnyíti a koncertező zenészek életét – mindent tud, ami egy remek koncerthez szükséges, így nincs szükség más külső eszközre, kábelekre és ráadásul még könnyen is szállítható. Nagy teljesítményének köszönhetően ezzel a kompakt, 61 billentyűs, mindössze 8 kg-os hangszerrel csak annyi kellemetlensége lesz, hogy adnia kell még egy ráadást a koncert végén. Ami azonban nem is annyira nagy probléma…

Sokoldalú SMF dal lejátszó, amely WAV és MP3 formátumú audió fájlokat is képes lejátszani
Az EA-7 beépített dal lejátszója Standard MIDI fájlokat (SMF) és WAV vagy MP3 audió fájlokat képes lejátszani. Teljes körű lejátszási funkcióval rendelkezik, amelye lehetővé teszi a beállított szakaszok ismételt lejátszását vagy a dal tetszőleges pontjára ugrását. WAV fájl használata esetén, a Center Cancel funkcióval minimalizálni lehet az ének hangerejét a felvételen, hogy saját maga tudja elénekelni a dalt. Közben az egész előadást rögzítheti WAV formátumban egy USB-memóriára – nagyszerű módja, hogy reklámozza magát és több koncert felkérést kapjon.

Rugalmas felhasználói programok – Kezében az irányítás
Mivel az E-A7 rengeteg gombbal és tolópotméterrel rendelkezik, a legtöbb nélkülözhetetlen funkció szinte azonnal elérhető az Ön számára. Számos beállítást egy programhelyre is elmenthet, közte a Part-ok be- vagy kikapcsolt állapotát, Auto Fill és Input EFX beállításokat. Ez a további vezérlési lehetőség biztosítja, hogy a dalokhoz illeszkedve könnyedén személyre szabja a hangszer paramétereit. A Roland BK széria hangszereinek program beállítási közvetlenül betölthetők egy USB memóriáról az EA-7-be is.

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...