Billentyűsök / USB Midi vezérlők / Roland

Roland midi billentyűzet A-88

Roland midi billentyűzet A-88

248 900 Ft

Termékjellemzők

- Prémium minőségű, 88-billentyűs Ivory Feel-G mechanika
- Könnyű és kompakt kivitel
- Egyszerű használat
- Két gomb, két kapcsoló és D-BEAM vezérlő
- Dual és Split billentyűzet funkciók
- USB busz tápellátás (a hálózati tápellátás is támogatott)
- Mellékelt Cakewalk SONAR LE szoftver

Hátlap
Hordozható vezérlő billentyűzet, koncertzongora billentéssel
88 professzionális minőségű, súlyozott billentyűvel az A-88 új alapot teremt a hordozható MIDI vezérlők körében. A Roland munkaállomásoktól és digitális zongoráktól átvett, súlyozott Ivory Feel-G billentyűzet a koncertzongoráknál megszokott kifinomult billentés érzetet nyújt. A prémium minőségű billentyűzet ellenére az A-88 továbbra is karcsú megjelenésű, kompakt és könnyen szállítható. Ez a legjobb választás mindazok számára, akik súlyozott billentyűzetre vágynak, de hordozható kivitelben.

Ivory Feel-G billentyűzet
A Roland méltán elismert, kiváltó-pontos progresszív kalapácsmechanikájával felvértezve, az A-88 Ivory Feel-G billentyűzete látvány és billentés tekintetében ugyan azt az esztétikát és komfortot biztosítja, mint a vezető digitális zongoráknál megszokott billentyűzetek. Ez a mechanika fejlett érzékelő technológiával készül és hasonlóan a hagyományos eleféntcsont borítású fehér billentyűkhöz, képes elnyelni az ujjak nyirkosságát.

Zeneszerzés
Az A-88 tökéletes partner és segít kiaknázni a szoftveres alapon működő digitális zongorák, szintetizátorok és hangmodulok összes lehetőségét. A hangszer befelé döntött hátlapján található csatlakozók megkönnyítik egy számítógép monitor vagy laptop kényelmes pozícionálását a zeneszerkesztéshez. Az USB tápellátás segíti az áttekinthető összeállítást, miközben a hangszeren található két gomb, két kapcsoló és D-BEAM vezérlő átgondolt elhelyezése felgyorsítja és gördülékennyé teszi a munkafolyamatokat. A Function gombbal a billentyűk fölé nyomtatott további funkciók érhetőek el.

Élő előadások
Amennyiben olyan vezérlő billentyűzetre vágyik, amelynél a koncertzongora billentés könnyű súllyal párosul, ne kutasson tovább: az A-88 az Ön hangszere. Az elegáns megjelenésű Ivory Feel-G billentyűzet a koncertzongorák játékérzetével vetekszik, beleértve a billentyűk ellenállásának fokozatos csökkenését az alsó regisztertől a magas tartomány irányába. A külső hangszerek gyors vezérlése érdekében az A-88 külön Dual és Split gombbal rendelkezik a layer-ek és billentyűzet zónák azonnali eléréséhez. Az A-88 vezérlői automatikusan jelölhetőek ki egy külső SuperNATURAL hangmodul (pl. INTEGRA-7) vagy szintetizátorok (pl. JUPITER-80 vagy JUPITER-50) vezérléséhez.

Az iPad használata professzionális zenei eszközként
Az iPad zenei alkalmazások folyamatos fejlesztése professzionális vezérlő billentyűzetet kíván. Csatlakoztassa az A-88 MIDI vezérlőt az iPad-hoz* és szólaltassa meg a kedvenc, Core MIDI támogatott zenei alkalmazásait.

* Az A-88 egy Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra.

SPECIFIKÁCIÓ
Prémium minőségű, 88-billentyűs Ivory Feel-G mechanika
Apple Camera Connection Kit segítségével csatlakoztatható az iPad-ra.
Könnyű és kompakt kalapácsmechanikás kivitel

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...