Billentyűsök / Szintetizátorok, workstationok / Roland

Roland szintetizátor Jupiter 80

Roland szintetizátor Jupiter 80

887 900 Ft

Termékjellemzők
- Erőteljes SuperNATURAL szintézis legendás hagyományos szintetizátor hangszínek, és valós akusztikus hangszerek élethű megszólaltatására.
- Egyetlen Tone elegendő egy vastag hangzás előállításához — a “Live Set”-ben négy Tone-t lehet összepárosítani az észveszejtő kombinációkért
- A Tone Blender több paraméter egyidejű vezérlését teszi lehetővé komplex hangzásbeli mozgások létrehozásához játék közben
- Élő fellépésekhez gyors navigációt biztosít a jól áttekinthető előlap és a színes, érintős-kijelző
- 76 súlyozott szintetizátor billentyű és 256 polifonikus hang (a hanggenerátor pillanatnyi terhelésének függvényében)
- USB-memóriáról dal lejátszás (pl. kíséret sávok) vagy felvétel készítés USB-memóriára az ötletek gyors rögzítéséhez
- Könnyen integrálható számítógépes környezetbe a beépített USB-MIDI/Audio átalakítónak köszönhetően

Hátlap
Egy Legenda újjászületése
Visszatér a történelem egyik legmeghatározóbb mérföldköve a szintetizátorok világából: a legendás JUPITER 80! Egy élő zenélésre konstruált monstrum, amely méltón viseli a JUPITER nevet; masszív kivitele erőteljes megszólalást hordoz magában a jövő SuperNATURAL technológiájának köszönhetően. A JUPITER-80 organikus oldalról közelíti meg a hangszintézist, új fogalmakat vezet be a szerkesztésben a többrétegű SuperNATURAL lehetőségekkel, mindezt egy színes, érintés-érzékeny kijelzővel és kézenfekvő, kreatív kontrollerekkel tárja elénk. A JUPITER-80 új fejezetet indít a hangszínkészítésben!

A Múlt, a Jelen, és a Jövő hangzása
A JUPITER-80 többrétegű SuperNATURAL hangzása egyfelől az elődmodell vastag megszólalását hivatott méltón reprodukálni, másfelől teljesen új távlatokat nyit a hangszintetizálás területén. A koncertező zenészek válogathatnak a nélkülözhetetlen gyári hangszínek között, mint például a SuperNATURAL zongora, vonósok, fúvósok, stb. A jól áttekinthető előlap tovább erősíti a JUPITER-80 könnyű használatát színpadon is. Fém oldalborításai masszív és egyben modern megjelenést kölcsönöznek a legendás JUPITER kialakításnak.

Összetett Live szettek négy Tone kombinációval és Regisztrációk
A JUPITER-80 hanggenerátora négy hangszín (Tone) kombinációjából álló, hangszínenként dedikált DSP-kel rendelkező Live szettekből épül fel, ezen gyári beállítások találhatók a hangszerben. Upper és Lower Live szettek valamint egy külön “SOLO” part párosítható össze a kilenc hangszínes masszív megszólaláshoz. A testreszabott, komplex beállítások Regisztrációkként menthetők el, és bármikor előhívhatók.

Tone Blender
A többrétegű SuperNATURAL architektúra széleskörű szerkesztési lehetőségeket kínál, míg a Tone Blender funkció több paraméter egyidejű változtatását teszi lehetővé, és az adott beállítás a szerkesztés bármelyik pillanatában elmenthető új Live szettként. Összetett, folyamatosan változó hangzás hozható létre, amely egyedülálló módon reagál a játékunkra. A Tone Blender jelentősen megnöveli az élő játék közben a kontrollerek használatának lehetőségeit, ha például a paraméterek együttes változtatását a D Beam infra vezérlőre osztjuk ki.

SPECIFIKÁCIÓ
76 súlyozott szintetizátor billentyű és 256 polifonikus hang
A Tone Blender több paraméter egyidejű vezérlését teszi lehetővé komplex hangzásbeli mozgások létrehozásához játék közben
Erőteljes SuperNATURAL szintézis legendás hagyományos szintetizátor hangszínek

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...