Erősítők / Gitárerősítők / Vox

VOX fejhallgató erősítő gitárhoz AP2-AC

VOX fejhallgató erősítő gitárhoz AP2-AC

13 900 Ft

Az amPlug sorozat tagjai gitárosok számára készített fejhallgató erősítők.

Segítségükkel külön kábelezés nélkül valódi gitárhangot állíthat elő, az AUX IN bemenetre CD vagy MP3 lejátszót csatlakoztatva pedig zenei alapra is játszhat.

................

Egyszerűen csak csatlakoztassa az erősítő jack dugóját közvetlenül a gitár kimeneti jack aljzatába.

..........

VOX AC30, Classic Rock, Metal, BASS, LD és Acoustic változatban készül. A VOX AC30 egy Vintage AC30 Top Boost csatornájának hangját emulálja, a Classic Rock egy angol erősítőfej hangzását, a Metal egy igazi kaliforniai erősítőfej torzított hangzását utánozza, az amPlug BASS - melyben kompresszor, és Boost effekt is található - a VOX klasszikus AC100 -as Bass erősítőjét modellezi, az LD változattal pedig valódi Lead gitárhangot állíthat elő. Az amPlug LD -ben egy kiváló tér-érzetű digitális Delay is található. Az Acoustic változat segítségével bármilyen elektromos szólógitárral akusztikusgitár hangot állíthat elő.

..........

Apró mérete ellenére az amPlug tökéletesen reprodukálja az elektroncsövek jellegzetes, meleg hangszínét, a megfelelő változatban a torzítást és a nagy erősítőkre jellemző érzékenységet. Az analóg modellezési technológiának köszönhetően a hangzás tökéletes.

..........

A készülék egy garnitúra AAA elemről 15 órán át képes működni. Használhatja otthoni (pl. késő esti) gyakorláshoz, fellépés előtti bemelegítéshez, de akár hangfelvételt is készíthet róla.FŐBB JELLEMZŐK:

Tápfeszültség:

2 darab AAA elem

Elemek élettartama:

alkaline elemeknél: 20 óra
zinc-carbon elemek: kb. 7 óra

Méret: (szélesség x mélység x magasság)

86 x 80 x 31 mm

Tömeg:

40 g (elemek nélkül)

Tartozék:

2 darab AAA cink-karbon elem

Elérhetőségek

PENTATON HANGSZER VESZPRÉM

8200 Veszprém, Budapest út 8.

Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-12

tel/fax: 88/329-404

e-mail: pentatonhangszer@gmail.com

Tovább
A kívánt tartalom töltődik...